OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa din Deal - cazare Bucovina

Fundu Moldovei (Suceava) - BucovinaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Casa din Deal este situata in inima Bucovinei, in localitatea Fundu Moldovei, la aproximativ 10km de Campulung Moldovenesc. De pe terasa puteti admira privelistile de vis ale obcinelor Bucovinei si a vaii raului Moldova.

Casa din Deal va ofera posibilitatea de a merge o zi la stana, se pot face plimbari cu bicicleta si drumetii pe munte, se poate practica echitatia la Lucina sau in perioada de iarna se poate merge la sanius sau schi  (Vatra Dornei, Gura Humorului) . Distante accesibile fata de obiectivele turistice din zona: manastiri, masivul Rarau-Giumalau. In excursii de o zi se pot vizita: salina de la Cacica, centrul de ceramica neagra de la Marginea. Zona este bogata in traditii si obiceiuri populare, la slujba de duminica  de la biserica din sat inca puteti admira localnici purtand costume populare.

Vara se pot culege fructe de padure (afine, merisoare, zmeura, fragi) sau ciuperci. 

 

+4.0724.337320 +4.0724.278327 +4.47786.0541771

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Agroturism
Pozitie: Munte
Cazare: Toata cladirea
Formule de cazare:
  • Numai cazare
Locuri: 10
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Cai
  • Animale acceptate
  • Loc de joaca pt copii
  • Vanzare produse locale
  • Biciclete de inchiriat
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

Pensiunea a fost inaugurata in iarna anului 2007 si poate gazdui pana la 12 persoane in conditii bune de cazare. Vila dispune de 5 dormitoare, 2 bai moderne, living spatios, bucatarie complet utilata, terasa, gratar. In spatele casei se intinde o padure de mesteceni si brazi. Pensiunea Casa din Deal se inchiriaza in general in intregime, la cheie. Se pot face de asemenea, aranjamente de cazare pentru grupuri mai mici sau mai mari. Cazare cu sau fara masa. Se accepta animale de companie.

 Structura:

Parter: living (televizor cablu), 2 dormitoare, o baie cu cabina dus. Sobe cu lemne.

Etaj: 3 dormitoare duble (unul si cu canapea extensibila), o baie cu cabina dus. Centrala electrica.

Demisol - bucataria

Apa calda / rece in permanenta

Terasa

Gratar in livada

Lemne pentru soba si gratar.

 

Amplasarea deosebita, la 12 km de Campulung Moldovenesc, la 36 km de Gura Humorului, la 35km de Vatra Dornei si la 70km de Suceava ii confera avantajul apropierii de toate obiectivele turistice din zona: distante accesibile fata de manastiri, trasee montane pe Rarau-Giumalau (6km), vizita la stana - 2 stane autentice in zona la 1-2km, calarie la herghelia Lucina la 30km, muzee la Campulung Moldovenesc, mina de sare Cacica sau ceramica neagra din Marginea sau in drumetii in imprejurimi la cules de zmeura, afine si fragi.

Printre atractiile locale: Muzeul Lemnului si Muzeul Lingurilor - Tugui  in Campulung Moldovenesc. In Fundu Moldovei: manastirea Orata, biserica de lemn din 1800 in Colacu, mormantul lui Traian Popovici, muzeu traditional, case traditionale.

In zona se pot face nenumarate drumetii, cu grad diferit de dificultate, de la usoare la medii si chiar mai solicitante.

Pentru cei mai aventurosi putem organiza: catarari pe stancile din Rarau, rafting sau kayak, zbor cu parapanta sau chiar cu avionul de agreement. In functie de sezon va invitam, daca doriti, sa participati la activitatile din gospodarie: facutul fanului, muls Butzy (vacuta noastra), culesul merelor hranitul motatelor din cuibare.

Pentru cumparaturi: 2 magazine alimentare bine aprovizionate la cateva minute distante sau supermarketuri in Campulung Moldovenesc.

Va punem la dispozitie harti si informatii despre regiune.

La vila: joc de table, remy, carti de joc, o mica colectie de reviste si carti.

 

 

 

 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Fundu Moldovei - Fundu Moldovei, Suceava

Coordonate GPS: Lat. 47.53922367 Lon. 25.40828704

Printeaza indicatiile stradale

+4.0724.337320 +4.0724.278327 +4.47786.0541771

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Activitati si imprejurimi

Casa din Deal - cazare Bucovina (Descriere)

 ZONA CARSTICA A RARAULUI - care este importanta atât prin obiectivul principal “Pietrele Doamnei”, cat si prin alte obiective mai putin cunoscute, cum sunt dolinele de sub varful Rarau si de pe Todirescu, Pestera Liliecilor, sectoarele de chei de pe Valea Caselor (Moara Dracului) si de pe Izvorul Alb (Piatra Buhei), abrupturile de prabusire din zona Popchilor Raraului. 

REZERVATIA FORESTIERA CODRUL SLATIOARA – cuprinde cea mai veche padure de rasinoase în amestec cu fag din tara; 

Cetatea de Scaun a domnitorului Stefan cel Mare, monument emblematic al sucevenilor.Partea centrala, „Fortul Musatin”, 40X36m, apartine domniei lui Petru Musat I, care renuntase la folosirea cetatii Scheia. Alexandru cel Bun o fortifica suplimentar, cel care însa îi va da o invincibilitate legendara fiind Stefan cel Mare. Acesta va ridica în doua etape zidurile exterioare, va reamenaja santul defensiv si intrarea în cetate. Bine aparata, ea a fost capabila sa reziste cu succes marelui asediu otoman din 1476, când însusi Mahomed al II-lea, cuceritorul Constantinopolului, a trebuit sa se recunoasca învins. 

SALINA DE LA CACICA - un unicat la scara nationala prin capela „Sfanta Barbara”(construita in 1904 la 27m adâncime), sapata in bloc masiv de sare. Tot aici gasim micul lac de saramura, aflat la -38m si sala de festivitati la –44m. Salina începe sa devina punct de atractie, datorita zacamantului de sare existent, descoperindu-se aici si vestigii arheologice din neolitic cu aceeasi semnificatie si vechime multimilenara a exploatarii sarii la scara industriala.