OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Casa Ileana - cazare Bucovina

Fundu Moldovei (Suceava) - BucovinaContacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Pensiunea Ileana este situata in comuna Fundu Moldovei, la aproximativ 10km de Campulung Moldovenesc. Va oferim conditii deosebite de cazare si masa pentru a petrece citeva zile de neuitat in peisajul splendid al Obcinelor Bucovinene. Loc ideal pentru relaxare si reincarcarea bateriilor dar si un punct bun de plecare pentru drumetii, vizitarea manastrilor si a altor puncte turistice. 

+4.0724.337.320 +4.0724.278.327 +4.0230.236.396

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Agroturism
Pozitie: Munte
Cazare: Camera
Formule de cazare:
  • Cazare si mic dejun
  • Demipensiune
Locuri: 8
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Cai
  • Loc de joaca pt copii
  • Biciclete de inchiriat
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor
  • Iaz cu pesti


Structura:
Living spatios si luminos, 4 dormitoare confortabile, unul cu baie proprie, baie cu dus si cada (parter), grup sanitar (etaj), apa calda si rece in permanenta, incalzire centrala si sobe cu lemne, 2 terase, televizor in fiecare camera (cablu), bucatarie complet utilata, gratar, foisor, hamac. 

 

Se ofera pensiune completa sau demipensiune, bucatarie bucovineana, produse proaspete, majoritatea obtinute in gospodaria proprie. Izvor cu apa proaspata de sub munte in fata casei. 

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Str. Principala nr.833a, Fundu Moldovei - Fundu Moldovei, Suceava

Coordonate GPS: Lat. 47.5388 Lon. 25.4103

Printeaza indicatiile stradale

+4.0724.337.320 +4.0724.278.327 +4.0230.236.396

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Activitati si imprejurimi

Casa Ileana - cazare Bucovina (Descriere)

ZONA CARSTICA A RARAULUI - care este importanta atât prin obiectivul principal “Pietrele Doamnei”, cat si prin alte obiective mai putin cunoscute, cum sunt dolinele de sub varful Rarau si de pe Todirescu, Pestera Liliecilor, sectoarele de chei de pe Valea Caselor (Moara Dracului) si de pe Izvorul Alb (Piatra Buhei), abrupturile de prabusire din zona Popchilor Raraului.

REZERVATIA FORESTIERA CODRUL SLATIOARA – cuprinde cea mai veche padure de rasinoase în amestec cu fag din tara;

Cetatea de Scaun a domnitorului Stefan cel Mare, monument emblematic al sucevenilor.Partea centrala, „Fortul Musatin”, 40X36m, apartine domniei lui Petru Musat I, care renuntase la folosirea cetatii Scheia. Alexandru cel Bun o fortifica suplimentar, cel care însa îi va da o invincibilitate legendara fiind Stefan cel Mare. Acesta va ridica în doua etape zidurile exterioare, va reamenaja santul defensiv si intrarea în cetate. Bine aparata, ea a fost capabila sa reziste cu succes marelui asediu otoman din 1476, când însusi Mahomed al II-lea, cuceritorul Constantinopolului, a trebuit sa se recunoasca învins.

SALINA DE LA CACICA - un unicat la scara nationala prin capela „Sfanta Barbara”(construita in 1904 la 27m adâncime), sapata in bloc masiv de sare. Tot aici gasim micul lac de saramura, aflat la -38m si sala de festivitati la –44m. Salina începe sa devina punct de atractie, datorita zacamantului de sare existent, descoperindu-se aici si vestigii arheologice din neolitic cu aceeasi semnificatie si vechime multimilenara a exploatarii sarii la scara industriala.