OK - adaugat la favorite
Eliminata din favorite!

Complex Turistic Perla Trascaului - cazare Apuseni, Tara Motilor

Rametea (Alba) - Transilvania
*** Paste 2024: vezi aici oferta ***

Total comentarii: 5 (Nota  5 din 5 )
Contacteaza
Adauga la favorite
Elimina din favorite

Bine ati venit la Perla Trascaului!

Complexul turistic Perla Trascăului pune la dispoziția oaspeților 20 camere cu pat matrimonial sau pat dublu  si 2 apartamente modern dotate și utilate care conferă încăperii o atmosferă intimă, caldă și primitoare. Fiecare cameră am decorat-o și utilat-o cu baie proprie (prosoape albe și pufoase, uscător de păr, cosmetice de unică folosință, cabină dus), TV, balcon.



+4.0729438119 +4.0258777055 +4.0744625348

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro

Locatie si cazare

Tipologie: Pensiune, Agroturism
Pozitie: Munte
Cazare: Camera, Apartament
Formule de cazare:
  • Cazare si mic dejun
Locuri: 29
Perioada de inchidere: deschis tot timpul
Servicii:
  • Restaurant
  • Loc de joaca pt copii
  • Activitati teambuilding
  • Biciclete de inchiriat
  • Internet
  • Gratar in curte
  • Terasa sau foisor

               

              Bine ati venit la Perla Trascaului!

Complexul turistic Perla Trascăului pune la dispoziția oaspeților 14 camere cu pat matrimonial sau pat dublu modern dotate și utilate care conferă încăperii o atmosferă intimă, caldă și primitoare. Fiecare cameră am decorat-o și utilat-o cu baie proprie (prosoape albe și pufoase, uscător de păr, cosmetice de unică folosință, cabină dus), TV, balcon.

În anul 2022, odată cu finalizarea sălii de evenimente, am mai adăugat încă 6 camere duble și 2 apartamente ultramoderne, care se încadrează la categoria 4 stele.

Confortul deosebit oferit de încăperile pensiunii este întregit de camera VIP, amenajată pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi în materie de dotări: jacuzzi, lumânări, televizor LCD, șampanie inclusă în prețul cazării, pat matrimonial, încăpere separată cu toaleta.

Camera cu șemineu de la subsol este locul ideal unde la “gura sobei” puteți petrece o seară tradițională autentic “ardelenească”. Găsim mereu motive de distracție și voie bună. Pachetele noastre de servicii includ activități pentru tine, familia și prietenii tăi. În continuare te invit să urmărești fotografiile și să descoperi ce te așteaptă în Apuseni și la Perla Trascăului.

Sală evenimente

Eleganță, rafinament, stil, sunt cuvinte care descriu sala de evenimente de la Perla Trascăului.  Aici puteți trăi și simți bucuria momentelor unice din viața voastră…

Sală de evenimente 

Eleganță, rafinament, stil, sunt cuvinte care descriu sala de evenimente de la Perla Trascăului.  Aici puteți trăi și simți bucuria momentelor unice din viața voastră…

Meniuri delicioase

Colaboram în exclusivitate cu cei mai buni, Chef executiv Vasile Spînu, care, a obținut medalia de bronz la Olimpiada Mondială de Gastronomie de la Stuttgart, Germania.

 Evenimente corporate

Loc perfect, mâncare bună, evenimente corporate de marcă, pentru că dezvoltatea mediului de business la Perla Trascaului sunt întotdeauna o idee bună. Premierea celor mai buni clienți, lansarea unui produs, aniversarea firmei, toate acestea sunt oportunități excelente să impresionezi printr-un eveniment special în locația noastră.
Va așteptăm cu mult drag!

Unde suntem - cum sa ajungi la noi

Cum sa ajungi la noi:

Adresa: Rimetea - 404040 Rametea, Alba

Navigare GPS: Lat. 46.48401 Lon. 23.58047

+4.0729438119 +4.0258777055 +4.0744625348

Nu uita: spune ca vii de pe LaPensiuni.ro
Multe pensiuni si structuri agroturistice ofera reduceri si cadouri utilizatorilor LaPensiuni.ro